Beelden in de Buurderij

 

FOTOALBUMS van ' Beelden in de Buurderij'

Expositie Adamas in de hokjesgeest Op 28 januari 2011 om 11.00 uur vindt de opening van de buiten expositie van ADAMAS plaats in de monumentale boerderij op de Olmenhorst. Het thema van de expositie is ‘Adamas, een diamant in de Haarlemmermeer ‘. De expositie laat kunstwerken zien gemaakt door gezinnen, waarbij kanker een alledaags thema is. Onder begeleiding van Claar Goossens en vrijwilligers hebben de gezinnen met behulp van KRACHTDIEREN gevisualiseerd hoe het Adamas inloophuis hun kracht en troost geeft. Vervolgens hebben ze dit verbeeld via schilderingen en beelden. Laat je verrassen door het resultaat. De expositieruimte is buiten in de ‘hokjesgeest’ in het weiland voor het groene huis. De officiële opening met de gezinnen is 28 januari in de monumentale boerderij op de Olmenhorst van 11.00 tot 12.00 uur. De expositie is daarna op eigen initiatief gratis te bezichtigen.
Bouw van NAP Op 23 januari 2012 gingen de eerste palen van het NAP de grond in
Hokjesgeest De Haarlemmermeer op schaal van 1 op 1000 uitgelegd met scheepstouw. De dorpen gemarkeert met wilgenmatten. Dit vormt een buitenexpositieruimte.
Bezinningspad Enkele indrukken van het bezinningspad
Binding met Haarlemmermeer Wat verbind mensen met de Haarlemmermeer? Een 20-tal mensen schreven of tekenden hun verbinding met de Haarlemmermeer op. 21 mei 2011
NL DOET met CROP vrijwilligers
Voorbereidingen van de projectgroep